Selasa, 22 November 2016

LAWATAN PENANDAARASAN OLEH ADTEH TAIPING, KOLEJ KOMUNITI SG.SIPUT DAN HOSPITAL TAPAH


SERI ISKANDAR, 16 NOVEMBER  2016 - Dengan kejayaan Institut Kemahiran Belia Negara Seri Iskandar memperolehi Sijil Ekosistem Kondusif Sektor Awam ( EKSA ), sekali lagi IKBN Seri Iskandar menerima lawatan agensi luar iaitu ADTEC Taiping, Kolej Komuniti Sg. Siput Dan Hospital Tapah pada  18 November  2016 2.30 petang bertempat di Bilik Mesyuarat Utama.

Turut hadir sama sesi taklimat En. Amir-Kharul Bin Daud, Timbalan Pengarah, Bahagian Pengurusan Latihan Merangkap Koordinator EKSA IKBN Seri Iskandar bersama Ahli Jawatankuasa Induk. Sesi taklimat telah disampaikan oleh Pn. Shakila Bt. Zainal di bawah Jawatankuasa Latihan.

Para peserta rombongan telah dibawa ke seluruh zon bagi melihat suasana dan pelaksanaan EKSA dijalankan di institut ini. Semoga lawatan ini dapat memberi serba sedikit info yang bermakna dalam proses pelaksanaan Ekosistem Kondusif Sektor Awam ( EKSA ) di tempat mereka nanti. Diakhir rombongan sesi bergambar telah diadakan di lobi pentadbiran.


Wakil dari ADTEC Taiping memberi kata aluan


Wakil dari Hospital Tapah memberi kata aluanEn. Amir-Kharul Bin Daud memberi cenderahati kepada wakil ADTEC TaipingEn. Amir-Kharul Bin Daud memberi cenderahati kepada wakil Kolej Komuniti Sg. SiputEn. Amir-Kharul Bin Daud memberi cenderahati kepada wakil Hospital TapahSesi taklimat dibentang oleh Pn. Shakla Bt ZainalLawatan ke Bahagian Pentadbiran dan Kewangan 


Melihat bilik fail utama jabatan


Lawatan ke pejabat Koordinator EKSA IKBN Seri Iskandar


En.Amir-Kharul sedang memberi taklimat EKSAMelihat lawatan ke Stor PusatLawatan ke Bengkel Elektrik 2
  

Lawatan ke Jabatan Pengajian Umum


Sesi bergambar dari Hospital Tapah


Wakil daripada Kolej Komunitii Sg. Siput.


 Sesi bergambar dari ADTEC Taiping